Tim Coppens

Ik ben Tim Coppens en ik werk nu iets meer dan een jaar als Business Unit Manager voor de Vytech-vestiging in Zele.

Waarom werk je graag voor Vytech?

Ik ben gepassioneerd door alles wat met techniek te maken heeft. Op mijn vorige job werkte ik voor een interne technische dienst van eenzelfde bedrijf. Bij Vytech werk je voor verschillende klanten, waardoor je ook heel veel verschillende technieken leert kennen. Dat maakt het zeer uitdagend.

Vytech is een industriële dinestverlener die klanten ontzorgt in hun technische uitdagingen, dit geruggesteund door in house activiteiten machinebouw&automatisatie, industrieel onderhoud, metaalconstructies en industriële verhuis. Dat biedt als werknemer heel wat mogelijkheden om je te verdiepen in verschillende werkdomeinen. Zo werk je ook samen met veel verschillende collega’s en dan merk je ook dat iedereen hier gebeten is door techniek. Dat vind ik heel fijn.

Naast het werk is er ook altijd wel iets te doen. Summerdrink, Sinterklaasfeest, … Het kan allemaal bij Vytech en zo leer je je collega’s ook beter kennen.

Hoe ben je bij Vytech terechtgekomen?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en via Bart ben ik dan met Vytech in contact gekomen. Na de gesprekken met Bart voelde ik meteen dat ik aan dit groeiverhaal wilde meebouwen en zo is alles eigenlijk begonnen.

Welke eigenschappen moet je bezitten om een goede Vytech-collega te zijn?

Je moet iemand zijn die technisch sterk is en niet bang zijn van een uitdaging. Daarnaast moet je tegelijk willen samenwerken met verschillende collega’s, maar ook zelfstandig kunnen werken om je doelen te behalen. Tot slot moet je ook kunnen meedenken met de klanten, want dat is echt een sterkte van Vytech-medewerkers die ons onderscheidt van andere bedrijven.