Koen Gheysens

Ik ben Koen Gheysens en ik werk al 23 jaar als projectleider bij Vytech. Ik begeleid projecten van A tot Z. We gaan langs bij de klant, produceren het in ons atelier en leveren een afgewerkt product af inclusief plaatsing.

Wat maakt jouw job zo fijn?

De afwisseling maakt mijn job enorm uitdagend. Er zijn nooit 2 identieke projecten en dat maakt het leuk. Het is ook heel aangenaam dat ik nooit een ganse dag achter een bureau zit. Soms ben ik op de baan, op een ander moment bevind ik me in het atelier. Ook dat is belangrijk voor mij.

Als er 1 project is dat je tot op de dag van vandaag bijblijft, welk project is dat dan?

Één project noemen vind ik moeilijk, maar wat ik echt wel tof vind zijn de kraanwerken. Dan ben ik niet enkel actief als leidinggevende, maar voer ik ook effectief samen met collega’s de nodige werkzaamheden uit. Dat geeft mij ook wel echt voldoening en zo hou ik voeling met de operationele werking. Daarnaast voel ik appreciatie voor het werk dat ik hier lever.

Wat moet je kunnen als je bij Vytech aan de slag wil?

Je moet vooruit willen en iets willen bijleren. Je moet punctueel zijn en je werk echt goed willen doen. Daarnaast is een goed klantencontact en meedenken met de klant belangrijk. Je moet een soort vertrouwenspersoon worden van de klant en bouwen aan een langdurige samenwerking.