Duncan Lommaert 

Mijn naam is Duncan Lommaert en ik werk nu ongeveer 3 jaar bij Vytech als projectleider.

Wat maakt jouw job zo fijn?

Wat mij aanspreekt bij Vytech zijn de vele technische uitdagingen en de variatie die mijn job biedt. Ik kan op pad gaan, klanten ontmoeten en verschillende nieuwe projecten uitwerken samen met mijn collega’s. Ik heb de vrijheid om mijn agenda in te vullen zoals ik dat zelf wil binnen het takenpakket van mijn job. De samenwerking met collega’s van diverse afdelingen is heel aangenaam. Het geeft me inzicht in de verschillende takken van Vytech zoals verhuizen, productie, onderhoud en automatisering. Dat laat me toe om als projectleider mijn klanten perfect te ondersteunen in alle facetten van hun technische uitdaging.

Intussen heb ik nog geen seconde spijt van de keuze om bij Vytech te starten. De afwisseling en de technische uitdagingen zijn precies wat ik zocht toen ik solliciteerde bij Vytech, en dat is na 3 jaar nog steeds hetzelfde.

Wat maakt Vytech een great place to work?

Je krijgt hier de mogelijkheid om jezelf volledig te ontwikkelen. Er wordt geïnvesteerd in opleidingen die aansluiten bij het groeitraject dat je wil volgen. Over die persoonlijke groei en ambitie kan je hier ook open communiceren. Daarnaast kan ik steeds rekenen op de ondersteuning van mijn collega’s. Als ik bijvoorbeeld met lastige situaties te maken heb, zoals hoe ik het best een klant kan benaderen, kan ik altijd rekenen op hun advies om de situatie effectief aan te pakken.

Waar ben jij trots op?

Ik ben vooral trots op mijn persoonlijke groei. Dankzij de mogelijkheid om opleidingen te volgen bij Vytech, heb ik zowel op persoonlijk als professioneel vlak veel vooruitgang geboekt. Ik ben trots op de leercurve die ik heb doorlopen en de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt in mijn functie.