Fleur van den Berg

Mijn naam is Fleur van den Berg en ik werk al 2 jaar als projectleider bij Vytech in Duffel.

Wat maakt jouw job zo fijn?

Wat mij aanspreekt bij Vytech is de veelzijdigheid van de job en het feit dat je projecten leidt van A tot Z. Je start vanuit een behoefte of een idee aan de klantzijde, maar na x-aantal weken is dat idee uitgegroeid tot een concrete constructie, machine of project. Je ziet dus op korte termijn een tastbaar resultaat van je werk en dat geeft mij het meeste voldoening.

Daarnaast is Vytech ook nog een jong bedrijf waarin ik de kans krijg om mee te groeien. Ik Heb het gevoel dat we met het team dagelijks stappen voorwaarts zetten.. Als je zelf initiatief neemt, dan staat de deur open en dat apprecieer ik heel erg. Ook van de collega’s leer ik heel veel. Er zijn mensen die commercieel heel sterk zijn, anderen zijn heel erg technisch, nog anderen kunnen zeer goed training geven en van elk van die vaardigheden steek je zelf ook wel iets op.

Wat maakt Vytech een great place to work?

De combinatie van een familiale sfeer en groeikansen om jezelf te ontwikkelen op het werk. Er is veel onderling respect tussen de collega’s en er is ook een no-nonsense mentaliteit waar je niet eindeloos veel regeltjes hoeft te volgen of langs tal van verschillende departementen hoeft te passeren. Er is een vlakke structuur die betrokkenheid en initiatieven toelaat, dat is fijn.

Hoe ziet je ideale collega eruit?

Voldoende sociaal zijn richting collega’s en klanten. Daarnaast moet je er het maximale uit willen halen, voldoende moed en doorzettingsvermogen hebben om elk project tot een goed einde te brengen. Tot slot moet je zelfstandig kunnen werken en creatief kunnen nadenken. Samengevat: iemand vol moed èn positiviteit.